Laadukas automaalaamo Riihimäellä

Palveleva ja ammattitaitoinen automaalaamo Riihimäellä on tietysti Automaalaamo J. Karhumäki Oy. Koska haluamme tarjota asiakkaillemme kattavaa ja myös kaikki korjaamotarpeet täyttävää palvelua, myös muovikorjausten tekeminen kuuluu palveluihimme. Pystymme siis korjaamaan halkeilleet puskurit ja muut osat esimerkiksi kolarin jäljiltä ja sen jälkeen kunnostamaan paikat täsmälleen saman sävyisellä maalilla niin, ettei tekemäämme korjausta erota alkuperäisen maalipinnan alta.

Pidämme korkeana laatuna sitä, että sävytykset osuvat kohdalleen, maalausjälki on virheetöntä ja sovitut toimitusajat pitävät haastavampienkin maalausprojektien kanssa, oli kyse sitten paikka- tai ylimaalauksesta.

Automaalaus luotettavasti

Automaalaus kannattaa aina jättää kokeneen ammattilaisen toimeksi, sillä tasaisen ja tasasävyisen maalipinnan aikaansaaminen vaatii tekijältään asianmukaisia välineitä ja perustavanlaatuista tietotaitoa autojen maalauksesta. Kun tuot autosi meille, tiedät saavasi parasta mahdollista palvelua edulliseen hintaan. Me emme veloita turhasta tai ylimääräisistä tunneista.

Käytämme maalauksissa hyväksi todettuja Cromax Pro -automaalituotteita.

Olipa tarpeen minkälainen maalaus tahansa voit aina kääntyä puoleemme turvallisin mielin ja hyödyntää ammattitaitoamme.

Myös ilmastointihuollot

Automaalaamo J. Karhumäki Oy tekee myös henkilö- ja pakettiautojen ilmastointihuollot edullisesti, laadusta tinkimättä. Tuo siis autosi ilmastointilaitteen täyttöhuoltoon meille.

Palvelut

- Automaalaukset
- Muovikorjaukset
- Kolarikorjaukset
- Vahinkotarkastukset
- Ilmastointihuollot

Ota siis oitis yhteyttä ja kysy lisää automaalaamopalveluistamme tai poikkea käymään automaalaamollamme. Meiltä saat samalla myös kaikki muut tarvitsemasi kolarikorjaamopalvelut, kilpailukykyisin hinnoin ja asiakaslähtöisesti totta kai.

Kolarikorjaukset

Me korjaamme ammattitaidolla kaikenlaiset pelti-, varkaus- ja ilkivaltavahingot autostasi, merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää »

Auton peltikorjaukset

Oikaisemme ja hiomme lommot, häivytämme naarmut ja maalaamme pinnan tarkasti alkuperäissävyiseksi maalaamossamme

Lue lisää »

Galleria

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tutustu siis huolella ja ammattitaidolla tehtyihin töihimme
galleriassa.

Lue lisää »