Autopeltikorjaamo Riihimäellä

Täyden palvelun autopeltikorjaamo Riihimäellä on tietysti Automaalaamo J. Karhumäki Oy. Meiltä löytyy ammattitaitoa ja välineet sekä pienempiin että isompiin korjauksiin. Teemme autopeltitöitä kaikille automerkeille ja -malleille pitkällä kokemuksella.

Meille on tärkeää tarjota aina asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista palvelua.

Osaava peltikorjaamo

Meiltä löytyykin saman katon alta kaikki vaadittavat välineet, joita peltikorjauksiin tarvitaan. Oikaisemme ja hiomme lommot, häivytämme naarmut tai muita maalipinnan virheet ja maalaamme pinnan tarkasti alkuperäissävyiseksi maalaamossamme. Hoidamme työt niin hyvin, että esimerkiksi autosi jälleenmyyntiarvo ei koe kolahduksia vaan säilyy ennallaan, tai parhaassa tapauksessa jopa paranee käsittelymme jälkeen.

Auton peltityöt

Jätä auton peltityöt suosiolla paikallisesti palvelevalle ammattilaiselle, koska voit luottaa turvallisin mielin lopputuloksen korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Automaalaamo J. Karhumäki Oy:n palveluiden käyttö on järkevää myös taloudellisesti, sillä kustannustehokkaasti toimiminen ja edullisimman vaihtoehdon kartoittaminen kuuluu olennaisena osana toimintamalliimme.

Muistathan että teemme myös muovikorjaukset sekä vahinkotarkastukset vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.