Kolarikorjaamo Riihimäellä

Menikö peltiä ruttuun parkkipaikalla? Tapahtuiko peräänajo?

Älä huoli, Automaalaamo J. Karhumäki Oy on myös palveleva kolarikorjaamo Riihimäellä. Palvelemme mielellämme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä monipuolisesti kaikissa autokolarikorjaustarpeissa, meille mikään ei ole liian pientä tai liian hankalaa.

Me korjaamme ammattitaidolla kaikenlaiset pelti-, varkaus- ja ilkivaltavahingot autostasi, merkistä ja mallista riippumatta. Teemme myös vahinkotarkastuksia luotettavasti.

Asianmukaisesti varustellusta korjaamostamme löytyy kaikki nykyaikaisen koritekniikan vaatimat korinkorjauslaitteet ja työkalut, lisäksi työntekijöillämme on vankkaa kokemusta korikorjausten toteuttamisesta vuosien ajalta. Nämä asiat yhdessä varmistavat sen, että autosi turvallisuus ja jälleenmyyntiarvo pysyvät kunnossa myös korikorjauksen jälkeen.

Vahinkotarkastus nopeasti

Me olemme asiakaslähtöinen ja henkilökohtaista palvelua tarjoava täyden palvelun korikorjaamo. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että autamme sinua mielellämme kaikissa vahinkoilmoitukseen liittyvissä asioissa. Autosi vahinkotarkastus käy meillä nopeasti ja tehokkaasti, ilman ylimääräistä odottelua.

Auton korikorjaus

Auton korikorjaus tapahtuu toimestamme niin nopeasti ja kustannustehokkaasti kuin mahdollista. Kun tuot kolaroidun tai muuten vaurioituneen autosi meille, tiedät saavasi ripeää, luotettavaa ja myös läpinäkyvää palvelua Riihimäen parhaalta alan ammattilaiselta.

Automaalaamo J. Karhumäki Oy on kolarikorjaamo ja automaalaamo saman katon alla. Ota rohkeasti yhteyttä nyt ja kysy lisää!